Pici all'etrusca

Pici all'etrusca

4.9 7 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 45min.
4 porzioni

Suroviny

Pici
  • 400 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 220 g di acqua
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Salsa all'etrusca
  • 2 uova fredde di frigorifero
  • acqua sino ad arrivare a 1 l
  • 120 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 2 - 3 spicchi di aglio
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 10 g di menta fresca le foglie lavate ed asciugate
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • pecorino grattugiato (volitelně) a piacere
  • pepe nero macinato (volitelně) a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 975.2 mg
Protein 23 g
Kalorie 3261 kJ / 779 kcal
Tuk 44.3 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 76.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...