
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pici
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa all'etrusca
- 2 uova fredde di frigorifero
- acqua sino ad arrivare a 1 l
- 120 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di menta fresca le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- pecorino grattugiato a piacere (volitelně)
- pepe nero macinato a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 779 kcal / 3261 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 44.3 g
- Sacharidy
- 76.9 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Sodík
- 975.2 mg
Alternativní recepty
Uova alla triestina
30min
Insalata nizzarda
30min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1hod. 30min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Burger vegetali
5hod.
Crostata ibisco e lamponi
2hod. 35min
Mesciua spezzina
1hod.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1hod.
Bignè salati con mousse di salmone
25hod. 30min
Riso saporito al pomodoro e peperoni
1hod. 30min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1hod. 30min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3hod. 30min