Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pici
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa all'etrusca
- 2 uova fredde di frigorifero
- acqua sino ad arrivare a 1 l
- 120 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- pecorino grattugiato, a piacere (volitelně)
- pepe nero macinato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3261 kJ / 779 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 76.9 g
- Tuk
- 44.3 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 975.2 mg
Alternativní recepty
Pappardelle alla papalina
30 min
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Ravioli alla valtellinese
1h 45 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Bortellina
30 min
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30 min
Fileja tropeani
2 Std.
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Pasta alla ionica
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min
Spaghetti alla siciliana
30 min