Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pici
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa all'etrusca
- 2 uova fredde di frigorifero
- acqua sino ad arrivare a 1 l
- 120 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- pecorino grattugiato, a piacere (volitelně)
- pepe nero macinato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3261 kJ / 779 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 76.9 g
- Tuk
- 44.3 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 975.2 mg
Alternativní recepty
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Polpette alla rucola
40min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Dressing alla salsa di soia
10 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 godz. 30 min
Bocconcini di pollo piccanti
45min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min