Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 250 g Basmati-Reis
- 32 Scampis (ca. 600 g), geschält, frisch oder TK, aufgetaut
- 400 g rote Paprika, in schmalen Streifen (1 cm)
- Kräutersalz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 80 g Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen
- 4 Knoblauchzehen
- 100 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2791 kJ / 666 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 5.1 g
Alternativní recepty
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45p
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 min
Nudeln mit Garnelen-Spießchen, Peperoni-Käsecreme und Zuckererbsen
20 min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50p
Meeresfrüchte-Cocktail
10 min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Rindfleischsuppe mit Ricotta-Kürbis-Ravioli
5 godz.
Lachsforelle auf Orangen-Sauerkraut
55 min