Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 3 Brötchen, vom Vortag, in Scheiben
- 250 g Hähnchenfleisch, sehnenfrei, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 2000 g Wasser
-
4
Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
nebo 4 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30 min
Gulaschsuppe
1h 5min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1h 30min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Ungarisches Letscho
50min
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40 min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1 Std. 15 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Karpfengulasch
55min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Krautfleisch
1h 40min