Kresse-Kartoffelpüree

Kresse-Kartoffelpüree

4.7 169 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 Portionen

Suroviny

  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    1000 g
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Butter
    20 g
  • Muskat
    2 Prisen
  • Milch 1,5 % Fett
    160 g
  • Kresse-Beet Wurzeln abgeschnitten
    ½

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 4 g
Kalorie 659 kJ / 157 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...