Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce

Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce

4.7 31 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • gemischte, frische Kräuter (z.B. Salbei, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
    3 EL
  • Sauerrahm
    100 g
  • Frischkäse
    200 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 TL
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    3
  • frische rote Chilischoten entkernt, in Stücken, nach Geschmack
    1 - 2
  • grüne Chilischote, frisch entkernt, in Stücken
    1
  • reife Paradeiser in Stücken
    500 g
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    ½ TL
  • Tomatenmark
    50 g
  • Sojasauce
    50 g
  • Honig
    20 g
  • kurze Schweinerippen in einzelne Rippen geschnitten
    800 - 900 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Wedges geschnitten
    800 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 72 g
Kalorie 3909 kJ / 934 kcal
Tuk 52 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...