Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 EL gemischte, frische Kräuter (z.B. Salbei, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
- 100 g Sauerrahm
- 200 g Frischkäse
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 - 2 frische rote Chilischoten, entkernt, in Stücken, nach Geschmack
- 1 grüne Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 500 g reife Paradeiser, in Stücken
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 800 - 900 g kurze Schweinerippen, in einzelne Rippen geschnitten
- 800 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Wedges geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3909 kJ / 934 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Rindssuppe
2 godz.
Hennenknödel-Suppe
1h
Hähnchen in Paprikasauce mit Zucchini-Feta-Couscous
55 min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 Std. 35 Min
Glasierte Spareribs
6h 30 min
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Faschierte Laibchen
35min
Krautfleisch
1h 40 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30 min
Rindsrouladen
1h 30 min