
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 EL gemischte, frische Kräuter (z.B. Salbei, Petersilie, Thymian), Blättchen abgezupft
- 100 g Sauerrahm
- 200 g Frischkäse
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 1 - 2 frische rote Chilischoten entkernt, in Stücken, nach Geschmack
- 1 grüne Chilischote, frisch entkernt, in Stücken
- 500 g reife Paradeiser in Stücken
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- 50 g Tomatenmark
- 50 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 800 - 900 g kurze Schweinerippen in einzelne Rippen geschnitten
- 800 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Wedges geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 934 kcal / 3909 kJ
- Protein
- 72 g
- Tuk
- 52 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Lammragout
1hod.
Kartoffel-Wild-Gulasch
1hod.
Gefüllte Koteletts
40min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3hod.
Hennenknödel-Suppe
1hod.
Gebackenes Hähnchen mit Tapenade und Kartoffelpüree mit karamellisierten Zwiebeln
2hod. 15min
Steirischer Rindfleischsalat
1hod.
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2hod.
Glasierte Spareribs
6hod. 30min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Rindsrouladen
1hod. 30min