Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Orange, unbehandelt, dünn abgeschält
- 1 Zitrone, unbehandelt, dünn abgeschält
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 500 g Wasser
- 6 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 750 g Kartoffeln, in Stücken
- 600 g Zucchini, in Scheiben (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 4 Forellen, frisch, ausgenommen (à ca. 230 g)
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 60 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2173 kJ / 518 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Seelachs mit Kaiserschoten und Kräuteröl
45min
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1h
Gemüsepfanne mit Zitrone und Honig
45min
Pute mit Mangold und Pilzen
45min
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1h 5min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45min
Lachs mit Kohlrabi, Basilikumsauce und Wildreis
50 Min