Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eiweiß (Kl. M)
- 100 g Mehl
- 50 g Marsala
- 50 g Weißwein
- 4 Eigelb (Kl. M)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2347 kJ / 560 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Sauce Béarnaise
20min
Eierlikör-Sabayon
15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Klassische Zabaglione
15min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9h 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Sauce Béarnaise
40 min
Limoncello-Creme
5h
Crème brûlée
2h 30min
Orangenparfait
6h 30min
Zabaglione
15min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min