Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eiweiß (Kl. M)
- 100 g Mehl
- 50 g Marsala
- 50 g Weißwein
- 4 Eigelb (Kl. M)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2347 kJ / 560 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Sauce Béarnaise
20 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Sauce Béarnaise
40min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Vitello Tonnato
48h
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Zabaglione
15 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Zabaglione al Prosecco
15 Min
Klassische Zabaglione
15 Min