Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne di manzo marinata
- 15 g di radice di zenzero fresco, pelato, a fettine sottili
- 1 spicchio di aglio, tagliato a metà
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante fresco, privato dei semi, a seconda dei gusti e del grado di piccantezza
- 2 cucchiaini di miele
- 70 g di salsa teriyaki
- 20 g di olio di sesamo
- 30 g di sake
- 20 g di succo di lime
- 20 g di acqua
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 200 g di carne di manzo, disossata, a strisce di 3 mm (v. Consigli)
Riso al vapore
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
180
g di riso a chicco tondo
nebo 180 g di riso per sushi
Tagliata di manzo con salsa teriyaki
- 10 g di olio di sesamo
- 250 g di taccole
- 20 g di acqua
- 6 cipollotti, a rondelle (3 mm)
- sale q.b.
- 1 cucchiaino di semi di sesamo, tostati, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3574 kJ / 853 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 9.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento alla senape e aceto balsamico
Žádné hodnocení
Pancakes
40min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Žádné hodnocení
Vin brûlé
20min
Pancakes
45min
Polpette in salsa spagnola
55min
Laab di manzo
Žádné hodnocení
Stufato di pollo alla senape
40min
Brezel
1h 50min
Salsa mojo verde
10min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Spezzatino alla zurighese
50min