Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig:
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung:
- Butter zum Einfetten
- 1 altbackenes Brötchen (ca. 50 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Speckwürfel
- 500 g Sauerkraut
- 540 g Wasser
- Salz nach Geschmack
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2905 kJ / 695 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 8.9 g
Alternativní recepty
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Ofenschlupfer
1h 5min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Semmelknödel
50min
Spätzle
30 min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Rohrnudeln
1 Std. 50 Min
Kas-Press-Knödel
45 min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Strudelgrundteig
45 min