Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 330 g de farine de blé, et 40 g pour le plan de travail
- 160 g de beurre, coupé en petits dés
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe rase de sel
- 200 g de confiture de myrtilles
- 1 jaune d'œuf, pour la dorure
- 1 c. à soupe d'eau
- 1 c. à soupe de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1
- Kalorie
- 1370 kJ / 328 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Beignets au four
2h
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Brioches à la confiture de prunes
2 Std. 20 Min
Préparation pour pain brioché canneberge-choco
15min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Baguette viennoise
4h 25min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min