Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g frisches Lachsfilet, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 Schalotten
- 300 g Fenchel, in Stücken, Fenchelgrün, gehackt, für die Dekoration zur Seite legen
- 300 g Möhren, in Stücken
- 100 g Porree, in Ringen
- 400 g Wasser
- 130 g Weißwein
- 30 g Pinienkerne
- 120 g Crème fraîche
- 1 Prise Muskat
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 906 kJ / 217 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Fencheleintopf
35min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 min
Süßkartoffel-Orangen-Suppe mit Lachs
40min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 min
Süßkartoffel-Fenchel-Creme-Suppe
35min