Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 TL Fenchelsaat
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 40 g Olivenöl
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 5 - 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Fenchel, in Stücken (3 cm), zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 frisches Lorbeerblatt, mehrfach eingeschnitten
- 6 Stängel Thymian, abgezupft
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Nudeln, Sorte Kritharaki
- 80 g weißer Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 1100 g Wasser, kochend heiß
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgespült und abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2662 kJ / 635 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingsuppe
35 min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Grünkohl-Risotto
50 Min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 Min
Rote-Bete-Eintopf
1hod. 30min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min