Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 TL Fenchelsaat
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 40 g Olivenöl
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 5 - 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Fenchel, in Stücken (3 cm), zartes Grün in kaltes Wasser gelegt
- 1 frisches Lorbeerblatt, mehrfach eingeschnitten
- 6 Stängel Thymian, abgezupft
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 200 g Nudeln, Sorte Kritharaki
- 80 g weißer Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 1100 g Wasser, kochend heiß
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgespült und abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2662 kJ / 635 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 menit
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Nordische Minestrone
30min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 min
Fenchel-Lachs-Suppe
35min
Schneller Kürbiseintopf mit Chorizo und Koriander-Aioli
40 min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10min
Exotische Spitzkohlsuppe
30min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 godz.
Kürbiseintopf
1h 30min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30min
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min