Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 EL Korianderkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, klein
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 2 ½ TL Salz
- 200 g Rotwein
- 50 g Orangensaft
- 800 g Schweinegulasch, in Würfeln (2 cm)
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Bulgur
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 EL Maisstärke
- 1 - 2 EL Koriander, frisch, gehackt, nach Geschmack, etwas mehr zum Dekorieren
- 4 Scheiben Bio-Orange, dünn, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2784 kJ / 666 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 Std. 15 Min
Hackfleisch
35min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Lammragout
1h
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min