Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben,
nebo 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
nebo 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3u. 40min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 Std.
Gefüllte Koteletts
40min
Putenschnitzel mit Kartoffeln und Apfel-Zwiebel-Sauce
1h 10min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10min
Henderl in Rhabarber-Tomaten- Sauce mit Hirsenocken und Minzjoghurt
1h 40min
Forellen des Bischofs
35 Min
Rindfleischrouladen mit Rotkohl
2h 10min
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 Min
Wildragout
1 Std. 15 Min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min