Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben,
nebo 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
nebo 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Forellen des Bischofs
35 Min
Schweinerücken mit Trockenpflaumen gefüllt (Schab ze śliwką)
1h 40min
Marinierter Fisch
24h
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gefüllte Koteletts
40min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h 10min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30min
Forelle mit Kartoffel-Gurken-Gemüse
1h
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15 min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min