
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben
nebo 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
nebo 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln in Stücken (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 520 kcal / 2174 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Lammragout
1hod.
Kartoffel-Wild-Gulasch
1hod.
Gefüllte Koteletts
40min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3hod. 15min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1hod. 10min
Schweinefilet mit Senfsauce
50min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2hod. 50min
Lammkeule alla Romana
2hod. 15min
Geister-Gulasch
2hod. 10min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2hod.
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1hod. 10min
Knuspriger Schweinebauch
3hod.