Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Knoblauchzehen
- 5 Zweige Rosmarin, frisch
-
150
g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben,
nebo 150 g Bacon, geräuchert, in Scheiben -
800
g Putenkeule, ohne Haut
nebo 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 20 g natives Olivenöl
- 1300 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50 min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 Std. 35 Min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1 Std. 15 Min
Gefüllter Putenrollbraten
2h 10min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Putenschnitzel mit Kartoffeln und Apfel-Zwiebel-Sauce
1 godz. 10 min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Knuspriger Schweinebauch
3h
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min