Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1610 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 600 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3167 kJ / 757 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 154.2 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Treccine con semi di papavero
16h 30min
Panini di patate
20 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24h 30 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4hod.
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Pane di patate
3hod.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Baguette
4hod.