Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 1 uovo, il tuorlo e l'albume separati
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino colmo di senape in polvere
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 150 g di bacon a fette
- 50 g di cavolo cappuccio viola a listarelle
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di salsa di senape
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Torta al cioccolato e peperoncino
55 Min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 Min
Blinis con prosciutto di Praga
1 Std.
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min
Torta di crêpes con salmone marinato
1 Std. 10 Min
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Crema al mascarpone con tagliatelle di crêpes al cacao
1 Std.
Blinis con salmone
1 Std.
Crêpes al salmone e formaggio all'aneto
55 Min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.