Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 gousses d'ail
- 6 - 8 brins de menthe fraîche, équeutés
- 220 g de viande d'agneau hachée
- 70 g de riz rond
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g d'oignon, coupé en morceaux
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de tomates, coupées en morceaux
-
2
c. à soupe de mélasse de grenade
nebo 2 c. à café de concentré de tomate - 1 c. à café de cumin en poudre
- 1200 g de courgettes
- 4 pincées de fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1481.5 kJ / 353.3 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 1149 mg
Alternativní recepty
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1h
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Aubergines farcies
1h 15min
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Gratin d'été au poisson façon parmigiana
1h 15min
Papillotes d'agneau
1 Std. 10 Min
Courgette ronde farcie de brandade
1 Std. 25 Min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 Std. 30 Min
Tajine de dinde aux dattes, épices et chou romanesco
45min
Pommes de terre farcies au poulet et champignons
1 Std. 5 Min
Pastilla
2 Std. 20 Min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55 Min