Kedgeree (Riz au curry et au haddock)

Kedgeree (Riz au curry et au haddock)

4.6 94 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 20 g de feuilles de persil frais et un peu pour la finition
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 200 g de riz long
    200 g de riz basmati blanc
  • ½ de c. à café de sel et 2 pincées pour le riz
  • 4 œufs
  • 350 g de filets de haddock
  • 40 g de beurre doux coupé en noisettes
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • ¼ de c. à café de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de curry en poudre type Madras

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32.8 g
Kalorie 2246.8 kJ / 536.5 kcal
Tuk 26.8 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 40.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...