Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 TL geräuchertes Paprikapulver
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- 2 TL Pfeffer
- 2 TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 800 g Rindernacken, am Stück, ohne Sehnen
- 50 g Tomatenmark
- 70 g Apfelessig
- 300 g Apfelsaft
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 10 g Öl
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 108.7 mg
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Salzkaramell-Cheesecakes
2 Std.
Smoked Gulasch mit Bacon
4 godz.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 Std. 20 Min
Pulled Pork Burger
6h 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min