
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ofengemüse
- 300 g Drillinge halbiert
- 150 g Zucchini in mundgerechten Stücken
- 100 g Cherry-Tomaten
- 100 g Champignons in Scheiben (5 mm)
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), in Ringen (5 mm)
- 30 g Öl
- 2 Paprika, gemischt (ca. 250 g), in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Kräuter der Provence
Rinderfilets
- 1350 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
- 4 Rinderfiletsteaks (à 180 g)
- 50 g Butter
- 2 Zweige Rosmarin
Kräuter-Hollandaise und Fertigstellung
- ½ Bund gemischte Kräuter abgezupft
- 20 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 175 g Butter in Stücken
- 4 Eigelb
- ½ TL Salz und mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und mehr zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 932 kcal / 3905 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 75 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2hod. 20min
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1hod. 30min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1hod. 45min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 25min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2hod. 10min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1hod. 35min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min