Kompatibilní verze
Boulettes de porc aux herbes, bouillon parfumé aux dumplings
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de farine de blé, et 1 c. à soupe
- 1130 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 300 g de panais, coupés en morceaux
- 50 g de poireau, émincé
- 30 g de pain dur
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- ½ bouquet de persil frais, équeuté (garder les tiges)
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté (garder les tiges)
- 170 g de viande de porc hachée
- 1 œuf
- 50 g de sauce de soja
- 1 c. à soupe de mirin
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1290.5 kJ / 307.5 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1052.8 mg
Alternativní recepty
Boulettes de poulet thaï, vermicelles de riz
30min
Soupe chinoise au bœuf
1h 15min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12u. 25min
Amok (Papillote de poisson)
1h 30min
Soto ayam
55min
Travers de porc à la bière
1h 55 min
Saumon et bouillon, nouilles aux courgettes
40min
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45min
Bœuf Stroganoff
1h
Bœuf coco
3h 20min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45min