Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Chickpea Pancakes
20 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Pea and Courgette Tarts
1h
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Courgettes with Corn
25 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Mint Courgettes
30 Min