Zařízení & příslušenství
Beetroot and Kale Pizza
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 portions
Suroviny
Dough
-
water200 g
-
olive oil35 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
maize flour150 g
-
strong white bread flour150 g
-
strong wholemeal bread flour100 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
hazelnuts50 g
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice only (approx. 15 g)½
-
garlic cloves2
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground cumin or to taste2 pinches
-
kale tough stalks removed then roughly chopped100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
grated mozzarella200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
33 g
Kalorie
3590 kJ /
858 kcal
Tuk
46 g
Sacharidy
77 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Modern Vegetarian
60 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min.
Slow-cooked Chickpea Stew
4hod. 15min.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1hod. 30min.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min.
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min.
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min.
Tortilla with Spanish Salsa
1hod. 10min.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1hod. 15min.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min.
Aubergine and Almond Dip
20min.