Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 200 g water
- 35 g olive oil
- 2 tsp dried instant yeast, crumbled
- 150 g maize flour
- 150 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 100 g strong wholemeal bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g hazelnuts, cut in pieces
- 250 g cooked beetroot, cut in pieces
- 30 g olive oil, juice only (approx. 15 g)
- ½ lemon, juice only (approx. 15 g)
- 2 garlic cloves, or to taste
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground cumin, or to taste
- 100 g kale, tough stalks removed then roughly chopped
- 100 g feta cheese, crumbled
- 200 g grated mozzarella
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Beetroot Houmous
15min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35 min
Vegan Burger
5 Std.
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.