Tomate frito – hiszpański sos pomidorowy

4.5 74 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porcje

Suroviny

  • 40 g cebuli przekrojonej na pół
  • 5 g oliwy z oliwek
  • ¼ łyżeczki soli
  • 250 g pomidorów, dojrzałych pokrojonych na kawałki, bez skórki
    250 g krojonych pomidorów, z puszki

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 297.8 mg
Protein 1.4 g
Kalorie 220.1 kJ / 52.6 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 6.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...