Zařízení & příslušenství
Tomate frito – hiszpański sos pomidorowy
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porcje
Suroviny
-
40 g cebuli przekrojonej na pół
-
5 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki soli
-
250 g krojonych pomidorów, z puszki250 g pomidorów, dojrzałych pokrojonych na kawałki, bez skórki
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porcję
Sodík
297.8 mg
Protein
1.4 g
Kalorie
220.1 kJ /
52.6 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spaghetti z cukinii w pikantnym sosie (TM5)
20min
Bulion z resztek warzyw
50min
Sos pietruszkowy (persillade)
5min
Oliwa portugalska
10min
Oliwa toskańska
10min
Grzyby z czosnkiem
20min
Ossobuco po mediolańsku
1h 10min
Powidła owocowe
1h 35min
Sos arrabbiata
40min
Sos neapolitański
1h
Sos pomidorowy z mięsem (ragù)
1h 30min
Sos pomidorowy
40min