Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil, melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010.3 kJ / 240.6 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 1.2 mg
Alternativní recepty
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1h 30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
CADA (Fresh muesli)
10 Min