Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Protein
- 250.1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 180.3 g
- Nasycený tuk
- 54.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1001.8 mg
Alternativní recepty
Hainanese chicken with rice
1 godz. 50 min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 godz. 20 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1j
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 menit
Thai green chicken curry
30min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min