Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken

Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken

4.6 7 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 15min.
4 portions

Suroviny

Sri Lankan hot fruit chutney
  • white sugar
    200 g
  • white vinegar
    900 g
  • garlic powder
    30 g
  • ground ginger
    30 g
  • Kashmiri chilli powder to taste
    40 g
  • sea salt
    2 tsp
  • fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
    900 g
Roast chicken
  • whole chicken
    1200 - 1400 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 1001.8 mg
Protein 250.1 g
Kalorie 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
Tuk 180.3 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 54.8 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...