
Zařízení & příslušenství
Korean Bo ssam (MEATER+®)
Příprava 10min
Celkový 29hod. 20min
6 portions
Suroviny
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
902.4 kcal /
3775.8 kJ
Protein
55.4 g
Tuk
66.9 g
Sacharidy
16.8 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
20.6 g
Sodík
3255.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Comfort food in cast iron
12 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland