Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 66.9 g
- Nasycený tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 3255.6 mg
Alternativní recepty
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Chicken and Chinese Sausage Rice
50 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Korean pickled potato salad
25h 10 min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min
Korean bao beef sliders
2h 10 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1h
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min