Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 66.9 g
- Nasycený tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 3255.6 mg
Alternativní recepty
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean Bo ssam
29h 20min
Korean fried chicken
4 Std.
Hoisin pork bowl
30 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 Std. 25 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min