Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro, non salato
- 300 g di barbabietole crude, pelate, a cubetti (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale in pasta - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 150 g di panna
- 4 cucchiaini di rafano fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1091 kJ / 261 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3sa
Insalata di lenticchie
30 min
Panini al müesli (dolci)
Žádné hodnocení
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Torta salata di spinaci
55 Min
Hummus alla barbabietola
10 min
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Minestra di carote e menta
35 Min