Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro, non salato
- 300 g di barbabietole crude, pelate, a cubetti (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale in pasta - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 150 g di panna
- 4 cucchiaini di rafano fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1091 kJ / 261 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Condimento balsamico
Žádné hodnocení
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Quiche di asparagi
1 Std.
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Zuppa di zucca
35 min
Hummus
5 Min
Pane ai semi di lino
1h 30min
Gulasch
3 Std.
Zuppa di arance e zucca
35 min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Pane al miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Dal di lenticchie
35 min