Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (ad es. Carnaroli, cottura: 20 minuti)
- 400 g di succo di mela
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 mele rosse, a fettine
- di formaggio di capra (Tendre Bûche), 150 g a pezzi (1 cm), 150 g a fette
- 20 g di burro, non salato, a pezzi
- 4 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 603 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Zuppa di zucca
35 min
Penne al porro
30 min
Torta di pane
1h 20 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Vellutata di piselli
40 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Zuppa di zucca
35 min
Quiche di porro
1h 45 min
Risotto alla parmigiana
30 min