Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (ad es. Carnaroli, cottura: 20 minuti)
- 400 g di succo di mela
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 mele rosse, a fettine
- di formaggio di capra (Tendre Bûche), 150 g a pezzi (1 cm), 150 g a fette
- 20 g di burro, non salato, a pezzi
- 4 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 603 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Torta di mele americana
1h 20 min.
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Polenta
1 godz.
Vellutata di verdure
40 min
Zuppa di zucca
35 Min
Sorbetto al lime e lamponi
10 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 godz.
Minestra di carote e menta
35 Min
Vellutata di finocchio e carote
40 min