Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 300 g di riso per risotto (ad es. Carnaroli, cottura: 20 minuti)
- 400 g di succo di mela
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 2 mele rosse, a fettine
- di formaggio di capra (Tendre Bûche), 150 g a pezzi (1 cm), 150 g a fette
- 20 g di burro, non salato, a pezzi
- 4 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2531 kJ / 603 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1h
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Vellutata di verdure
40min
Vellutata di sedano rapa e mela
30min
Curry indiano di verdure
1 godz. 10 min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Risotto al parmigiano
25min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Polenta ticinese
45 Min