Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio
- 200 g di funghi shiitake, freschi, tagliati in quattro
- 150 g di carote, tagliate a fiammifero (0,5 cm x 8 cm)
- 95 g di porri, a rondelle (5 mm)
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1080 g di acqua
- 50 g di miso
- 250 g di tofu compatto, a cubetti (1 cm)
- sale, per aggiustare
- pepe macinato, per aggiustare
- 4 cipollotti, a rondelle (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di verdure
25min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Curry di lenticchie
50min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Zuppa di arance e zucca
35min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Dal di lenticchie
35min
Curry di verdure
1h
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min