Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di olio
- 200 g di funghi shiitake, freschi, tagliati in quattro
- 150 g di carote, tagliate a fiammifero (0,5 cm x 8 cm)
- 95 g di porri, a rondelle (5 mm)
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1080 g di acqua
- 50 g di miso
- 250 g di tofu compatto, a cubetti (1 cm)
- sale, per aggiustare
- pepe macinato, per aggiustare
- 4 cipollotti, a rondelle (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 Min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10 Min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 Min
Dhal
40 min
Tartare di verdure
25 Min
Curry indiano di verdure
1 godz. 10 min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1 godz.
Hummus
5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Senape indiana
15 Min
Pane ai semi di lino
1 Std. 30 Min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min