Kompatibilní verze
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 600 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 4 fette di pane (ad es. pane paesano, circa 80 g l’una)
- 4 cucchiai di vino bianco
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a strisce (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Risotto alla milanese
30 min
Vellutata di pomodori
35 min
Zuppa di rape
30 min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 min
Minestra di carote e menta
35 min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 min
Vellutata di piselli
40 min