
Kompatibilní verze
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di porri a pezzi (3 cm)
- 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 600 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 4 fette di pane (ad es. pane paesano, circa 80 g l’una)
- 4 cucchiai di vino bianco
- 160 g di prosciutto cotto a fette, a strisce (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 512 kcal / 2143 kJ
- Protein
- 30.1 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 42 g
Alternativní recepty
Vellutata di verdure
40min
Vellutata di pomodori
35min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Zuppa di zucca
35min
Minestra di carote e menta
35min
Vellutata di sedano rapa e mela
30min
Zuppa d'orzo
1hod. 20min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Vellutata di cavolfiore
50min