Kompatibilní verze
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio di oliva
- 600 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 4 fette di pane (ad es. pane paesano, circa 80 g l’una)
- 4 cucchiai di vino bianco
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, a strisce (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45 min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa d'orzo
1sa 20 dk
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 分钟
Zuppa di cipolle
1sa
Zuppa di porri e formaggio
30 min
Besciamella
15 分钟
Vellutata di verdure
40 min
Torta di pane
1sa 20 dk
Zuppa di zucca
35 min
Vellutata di piselli
40 min
Vellutata di cavolfiore
50 min