Kompatibilní verze
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g di pomodorini ciliegia
- 20 g di zucchero di canna
- 30 g di vino rosso
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di dragoncello, secco
- 1 pizzico di paprica piccante
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di sedano, a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di cetriolo, a pezzi
- 10 - 16 foglioline di basilico fresco
- 4 - 8 cucchiai di yogurt naturale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 348 kJ / 82 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Purè di zucca e porri
45min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Pad thai (per 1 persona)
35min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Condimento balsamico ai mirtilli
10 min
Tabulè speziato
2h 10min
Salsa di melanzane Bhurta
35min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Timballo di riso con verdure in salsa curry
1h
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min