Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Emulsione aromatica
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di succo di limone
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco, a piacere
Crema alla feta
- 150 g di feta, a pezzi
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 400 g di anguria (circa metà anguria, grande)
- 40 g di gherigli di noci, a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 213 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10min
Mousse di carote e sedano
40 Min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20 min
Spritz ai lamponi
15 min
Bicchierini tricolore
3 Std. 30 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Bicchierini capresi
30 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Sangria al lampone e basilico
40 Min