
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di zucchero
- 1 limone
- 12 rametti di aneto fresco le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di pepe rosa in grani
- 250 g di barbabietola rossa cruda, pelata e a pezzi (1 cm circa)
- 600 g di sale grosso
- 80 g di Gin
- 700 g di filetto di salmone fresco senza pelle e deliscato (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 20 g di olio di nocciole
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di panna (35% di grassi)
- crostini di pane tostato o tigelline, a piacere
- aneto fresco le foglioline lavate e asciugate , a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 246 kcal / 1031 kJ
- Protein
- 13.9 g
- Tuk
- 21.1 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberi in salsa cocktail
10min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Cozze allo zafferano
55min
Capesante al profumo di arancia
1hod. 10min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1hod.
Dentice agli agrumi
45min
Crema di patate con polpo
1hod.
Capesante in crosta di pistacchi
30min