Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 12 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di pepe rosa in grani
- 250 g di barbabietola rossa cruda, pelata e a pezzi (1 cm circa)
- 600 g di sale grosso
- 80 g di Gin
- 700 g di filetto di salmone fresco, senza pelle e deliscato (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 300 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di olio di nocciole
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- crostini di pane tostato o tigelline, a piacere
- aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate , a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla Soutelo
30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Quiche sedano rapa e salmone
1 Std. 25 Min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2 Std. 20 Min
Éclair ai gamberetti saporiti
1h 20min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4小时
Baccalà alla Veracruz
1h
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2小时
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4hod. 30min