Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di zucchero
- 1 limone
- 12 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di pepe rosa in grani
- 250 g di barbabietola rossa cruda, pelata e a pezzi (1 cm circa)
- 600 g di sale grosso
- 80 g di Gin
- 700 g di filetto di salmone fresco, senza pelle e deliscato (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 20 g di olio di nocciole
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di panna (35% di grassi)
- crostini di pane tostato o tigelline, a piacere
- aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate , a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 21.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 λεπτ.
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2 Std.
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Flan al salmone affumicato
45min