Kompatibilní verze
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialde di Parmigiano reggiano
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di farina
- 100 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
Mousse di barbabietola
- 400 g di barbabietola rossa, pelata, a pezzi
- 50 g di acqua
- 18 g di fogli di gelatina, precedentemente ammollati in acqua
- 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di salmone affumicato, a fette (1-2 mm)
- aneto fresco q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 10055 kJ / 2402 kcal
- Protein
- 99 g
- Sacharidy
- 113 g
- Tuk
- 174 g
- Nasycený tuk
- 99 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 5963 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Cocottine alle zucchine e menta
40 min
Bicchierini capresi
30 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3h 30min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1 godz. 30 min
Sformatini di fiori di zucca
1 godz. 30 min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1h
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h