Kompatibilní verze
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cialde di Parmigiano reggiano
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di farina
- 100 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
Mousse di barbabietola
- 400 g di barbabietola rossa, pelata, a pezzi
- 50 g di acqua
- 18 g di fogli di gelatina, precedentemente ammollati in acqua
- 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di salmone affumicato, a fette (1-2 mm)
- aneto fresco q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 10055 kJ / 2402 kcal
- Protein
- 99 g
- Sacharidy
- 113 g
- Tuk
- 174 g
- Nasycený tuk
- 99 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 5963 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 godz. 30 min
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Crêpes agli asparagi e salmone
2óra 30p
Ravioli di cacao con frutta secca in crema di formaggi
1 godz. 30 min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 godz. 40 min
Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi
1h
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 godz.
Quiche sedano rapa e salmone
1 Std. 25 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min.
Torta di limone destrutturata
40 Min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 Min
Purè di patate e barbabietola
50 min.