Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
-
2
brins de thym frais
nebo 1 feuille de laurier frais - 1 clou de girofle (volitelně)
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 69 kJ / 16 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillon de légumes
1h 30 phút
Lait de chanvre (Métrique)
10min
Beurre aux algues
2 Std. 20 Min
Beurre de coriandre
12j 30 menit
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50min
Chutney canneberge-romarin
40min
Bouillon de poulet maison
50min
Coupe dalgona caramel
12h 45min
Porc effiloché taïwainais
1h 40min
Ginger beer
24 godz.
Café moulu
5 phút
Fond de volaille
45min