Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 petit oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 carotte, coupée en rondelles
- 25 g de céleri branche, coupé en morceaux de 2 cm
- 25 g de feuilles vertes de poireau, coupées en morceaux
- 1 clou de girofle (volitelně)
- 1 c. à café de sel
-
2
brins de thym frais
nebo 1 feuille de laurier frais - 1 pincée de poivre moulu
- 1 carcasse d'un petit poulet cuit, coupée en morceaux
- 850 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 800 g
- Kalorie
- 69 kJ / 16 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1 Std.
Pot-au-feu madrilène
2 Std. 20 Min
Soupe phô au poulet
5 Std. 10 Min
Raviolis de crevettes
50 Min
Pudding au riz noir
1 Std. 15 Min
Bouillon de légumes
1 Std. 30 Min
Fond de volaille
45 Min
Soupe won ton
40 Min
Bouchées au porc
1 Std. 5 Min
Bouillon de poulet maison
50 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 Min