Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g d'eau
- 1500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 600 g de fèves fraîches
- 1 oignon blanc, ciselé
- 1 oignon nouveau, ciselé
- 1 bouquet de feuilles de menthe fraîche, ciselé
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 939 kJ / 224 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min
Epinards à la crème
25 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Poireaux vinaigrette
35 Min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1 Std.
Artichauts marinés à l'italienne
12 godz.
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35 Min
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45 min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min