Cuisson de l'épeautre complet

Cuisson de l'épeautre complet

4.5 14 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • 200 - 400 g de graines d'épeautre (voir "Conseil(s)")
  • 10 - 20 g d'huile végétale
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 400 - 800 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 610 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 1028.3 kJ / 245.8 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 6.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 37.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...