Cuisson de l'épeautre complet
TM6

Cuisson de l'épeautre complet

4.7 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 200 - 400 g de graines d'épeautre (voir "Conseil(s)")
  • 10 - 20 g d'huile végétale
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 400 - 800 g d'eau

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1028.3 kJ / 245.8 kcal
Protein
10.8 g
Sacharidy
37.5 g
Tuk
4.2 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
6.2 g
Sodík
610 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty