
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Flan de bacalao
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (migas), sin piel ni espinas
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 30 - 40 g de nata líquida
- 25 g de mantequilla
- 30 g de harina
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 1 ramita de perejil fresco
- ½ diente de ajo
- 500 g de leche
- mantequilla para untar
- 500 g de agua
Pimientos de piquillo al ajillo
- 3 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 251 kcal / 1050 kJ
- Protein
- 11.61 g
- Tuk
- 18.63 g
- Sacharidy
- 9.29 g
- Vláknina
- 1.13 g
Alternativní recepty
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Menú: Cogollos con muffins de salmón. Carrilleras con sepia. Turrón de crema de whisky
1hod.
Brazo de bacalao
1hod. 30min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4hod. 20min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1hod. 10min
Pastel de calabacín y bonito
4hod.
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2hod. 15min
Terrina trufada de atún y salmón
12hod. 10min
Pastel de salmón
2hod. 20min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1hod. 30min
Paté marinero
5min