Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa

Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa

4.5 17 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 40min
8 unidades

Suroviny

  • de agua
    1000 g
  • patatas gallegas medianas lavadas (aprox. 125 g c/u)
    8
  • de chalotas
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
    60 g
  • de brandy
    70 g
  • de caldo de carne
    70 g
  • trufa negra fresca (aprox. 10 g)
    1
  • diente de ajo
    1
  • de setas frescas de temporada y en trozos
    250 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de foie mi-cuit de pato (en 8 trozos)
    200 g
  • sal en escamas para espolvorear

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 281 kcal / 1174 kJ
Protein 6.51 g
Tuk 18.95 g
Sacharidy 21.08 g
Vláknina 2.93 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...