
Kompatibilní verze
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Magret relleno con foie
- 500 g de foie gras de pato crudo
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de vino Pedro Ximénez
- 2 cucharadas de brandy
- 1 - 2 magrets de pato abiertos en un filete fino sin piel (400-600 g)
Salsa de Pedro Ximénez con manzana
- 2 manzanas Golden
- 25 g de caramelo líquido
- 25 g de azúcar moreno
- 25 g de mantequilla
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 80 g de zumo de naranja
-
½
pastilla de caldo de pollo
nebo ½ cucharadita de sal - 300 g de cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 345 kcal / 1440 kJ
- Protein
- 19.1 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 h 20 min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50 min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Magrets de pato con peras
1 h
Bisque de bogavante
50 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 h
Solomillo en costra de hojaldre
40 min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Bombones de gambón y su bisque
1 h 50 min
Crema de boletus
1 h 35 min
Solomillo Wellington
2 h