Kompatibilní verze
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de tomate
- 500 g de zumo de tomate
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Vinagreta
- 100 g de pepino pelado y en trozos
- 100 g de tomates maduros en cuartos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 80 g de cebolleta
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 350 g de bacalao ahumado en lonchas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 15.35 g
- Sacharidy
- 4.69 g
- Tuk
- 14.96 g
- Vláknina
- 1.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 Min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1 Std. 10 Min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3hod. 15min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 Min
Bacalao dorado
25 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min