
Kompatibilní verze
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de tomate
- 500 g de zumo de tomate
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Vinagreta
- 100 g de pepino pelado y en trozos
- 100 g de tomates maduros en cuartos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 80 g de cebolleta
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 350 g de bacalao ahumado en lonchas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 215 kcal / 898 kJ
- Protein
- 15.35 g
- Tuk
- 14.96 g
- Sacharidy
- 4.69 g
- Vláknina
- 1.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Chipirones, morcilla y manzana
1hod.
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1hod. 40min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos para dos
10min
Bombones de gambón y su bisque
1hod. 50min
Bombones de cherry al pesto
1hod.
Tostas con bombón de salmón
2hod. 30min
Gambones gratinados
30min
Emulsión de patata con pulpo
50min