Kompatibilní verze
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelatina de tomate
- 500 g de zumo de tomate
- 6 hojas de gelatina (hidratadas en agua fría 5 min y escurridas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
Vinagreta
- 100 g de pepino pelado y en trozos
- 100 g de tomates maduros en cuartos
- 50 g de aceitunas negras sin hueso
- 80 g de pimiento rojo
- 80 g de pimiento verde
- 80 g de cebolleta
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 350 g de bacalao ahumado en lonchas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 15.35 g
- Sacharidy
- 4.69 g
- Tuk
- 14.96 g
- Vláknina
- 1.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1 godz. 10 min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 godz. 20 min
Milhojas de sandía con gambas y lima
30 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 godz. 10 min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Rollitos de salmón ahumado con vinagreta templada de tomate para dos
10min
Pintxo Donosti
15 Min
Emulsión de patata con pulpo
50 min