Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 180 g Porree, in Stücken, nur der weiße Teil
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 20 g Butter
- 650 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Weißwein, trocken (Riesling)
- 200 g Sahne
- Salz zum Abschmecken
- Pfeffer zum Abschmecken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1604 kJ / 383 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Weißwein-Suppe
30min
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45min
Zabaglione
15min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Eierlikör
15min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Vermicelles
3u. 15min
Weißweinsuppe
45min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30min
Parmesansüppchen
25min