
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Zitrone
- 1 TL Dijonsenf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Dill, frisch
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut 3 cm dick (à ca. 150 g) (siehe Tipp)
- ⅛ TL Pfeffer, gemahlen
- Wasser Wasser zum Eintauchen
- 1850 g Wasser
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
nebo 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 150 - 200 g Fenchelknolle halbiert und in dünne Scheiben geschnitten
- ½ rote Zwiebel (ca. 30 g), halbiert und in dünne Scheiben geschnitten (volitelně)
- ½ Apfel geviertelt und in dünne Scheiben geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 430 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 31.3 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Rhabarber-Glace
36hod. 25min
Crevetten süss-sauer
1hod. 15min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Couscous-Salat
50min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40min
Artischocken alla Romana
50min