Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Zitrone
- 1 TL Dijonsenf
- ¾ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Dill, frisch
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 150 g) (siehe Tipp)
- ⅛ TL Pfeffer, gemahlen
- Wasser, Wasser zum Eintauchen
- 1850 g Wasser
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 150 - 200 g Fenchelknolle, halbiert und in dünne Scheiben geschnitten
- ½ rote Zwiebel (ca. 30 g), halbiert und in dünne Scheiben geschnitten (volitelně)
- ½ Apfel, geviertelt und in dünne Scheiben geschnitten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Rohkostsalat mit Vinaigrette und Saiblingfilet
30 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 Min
Rhabarber-Glace
36hod. 25min
Kürbissuppe
35 Min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Zucchetti-Omelette
40 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min