Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat

Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat

4.4 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
2 Portionen

Suroviny

  • Zitrone
    ½
  • Dijonsenf
    1 TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    20 g
  • Dill, frisch
    1 ½ TL
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut 3 cm dick (à ca. 150 g) (siehe Tipp)
    2
  • Pfeffer, gemahlen
    ⅛ TL
  • Wasser Wasser zum Eintauchen
  • Wasser
    1850 g
  • Ascorbinsäure
    1 gestr. TL
    30 g Zitronensaft, frisch gepresst, (von einer halben Zitrone)
  • Fenchelknolle halbiert und in dünne Scheiben geschnitten
    150 - 200 g
  • rote Zwiebel (volitelně) (ca. 30 g), halbiert und in dünne Scheiben geschnitten
    ½
  • Apfel geviertelt und in dünne Scheiben geschnitten
    ½

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 31.3 g
Kalorie 1803 kJ / 430 kcal
Tuk 28.8 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 8.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...