野菜炊飯
TM5 TM6

野菜炊飯

4.0 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 薑
  • 60 克 熟竹筍 ,切塊(約3公分)
  • 60 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 油
  • 60 克 新鮮黑木耳 ,切丁(約1公分)
  • 200 克 蔬菜高湯
  • ¼ 茶匙 鹽 (volitelně)
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 100 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
  • 60 克 新鮮豆腐皮 ,(約2片),切丁(約1公分)
    nebo 80 克 油炸豆腐皮 ,切丁(約1公分)
  • 500 克 水
  • 15 克 蔥 ,切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2269.7 kJ / 543 kcal
Protein
17.5 g
Sacharidy
98.3 g
Tuk
10.8 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
6.1 g
Sodík
1506.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty