![Judías blancas con espinacas al azafrán Judías blancas con espinacas al azafrán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C8B8AF3-F719-40F0-8DCC-553E9103356C/Derivates/F5F6BFA3-EB4C-42DA-9751-96A1E744190A.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 300 g de caldo de ave
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 120 g de nata
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas con tomate y acelgas
30 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40 min
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Alubias con gambas
20 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min