Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 300 g de caldo de ave
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 120 g de nata
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Alubias con bacalao
30min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Patatas guisadas con champiñones
45min
Alubias con gambas
20 min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Judías blancas a la hortelana
45min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min