Judías blancas con espinacas al azafrán

Judías blancas con espinacas al azafrán

4.6 316 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 raciones

Suroviny

  • 3 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 300 g de caldo de ave
  • 300 g de hojas de espinaca frescas
  • 120 g de nata
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 9.9 g
Kalorie 1187 kJ / 284 kcal
Tuk 19.2 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 17.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...