Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas pardinas
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 700 g de calamares frescos limpios y en trozos
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 - 2 hojas de laurel secas
-
300
g de fumet de pescado
nebo 300 g de agua - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1077 kJ / 258 kcal
- Protein
- 20.49 g
- Sacharidy
- 10.65 g
- Tuk
- 14.79 g
- Vláknina
- 3.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 Min
Arroz con pulpo
45 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Marmitako de pulpo
40 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Arroz con rape y gambas
30 Min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 Std. 30 Min