Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas pardinas
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 700 g de calamares frescos limpios y en trozos
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 - 2 hojas de laurel secas
-
300
g de fumet de pescado
nebo 300 g de agua - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1077 kJ / 258 kcal
- Protein
- 20.49 g
- Sacharidy
- 10.65 g
- Tuk
- 14.79 g
- Vláknina
- 3.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50min
Marmitako de pulpo
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Alubias con gambas
20 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Garbanzos con almejas para dos
50min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Fabes con almejas
30min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.