Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas pardinas
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de tomate troceado en conserva
- 700 g de calamares frescos limpios y en trozos
- ½ cucharadita de pimentón
- 1 - 2 hojas de laurel secas
-
300
g de fumet de pescado
nebo 300 g de agua - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1077 kJ / 258 kcal
- Protein
- 20.49 g
- Sacharidy
- 10.65 g
- Tuk
- 14.79 g
- Vláknina
- 3.61 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Fabes con pulpo
45 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso de pulpo
45 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Arroz con pulpitos de playa
1 Std. 5 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Alubias con gambas
20 Min