
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 rebanadas de pan (tipo candeal)
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de especias para caracoles (comino, cilantro, pimienta negra y cayena)
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de agua
- 400 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 289 kcal / 1211 kJ
- Protein
- 20.84 g
- Tuk
- 15.26 g
- Sacharidy
- 17.31 g
- Vláknina
- 8.95 g
Alternativní recepty
Potaje de cuaresma con langostinos
50min
Berenjenas rellenas de bacalao
1hod.
Fabes con almejas
30min
Guiso "mar y tierra"
50min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Alubias con gambas
20min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Alubias con bacalao
30min