Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 rebanadas de pan (tipo candeal)
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de especias para caracoles (comino, cilantro, pimienta negra y cayena)
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de agua
- 400 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 20.84 g
- Sacharidy
- 17.31 g
- Tuk
- 15.26 g
- Vláknina
- 8.95 g
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Potaje de vigilia
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Alubias con bacalao
30min
Alubias con gambas
20 Min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40min