Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 130 g de puerro en rodajas
- 150 g de zanahoria en rodajas
- 400 g de patatas chascadas
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 guindilla seca (sin semillas ni pedúnculo)
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos (1 tarro)
- 400 g de lomos de rape sin piel ni hueso en trozos, salpimentados
-
6
lonchas de cecina
nebo 6 lonchas de jamón ibérico
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 21.71 g
- Sacharidy
- 25.73 g
- Tuk
- 17.75 g
- Vláknina
- 9.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Conejo guisado con puré de patatas
1 godz. 10 min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 godz. 30 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Fabes con pulpo
45min
Patatas mare nostrum
1 godz.
Arroz con rape y gambas
30min