Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Curry de noix de cajou
1 Std. 15 Min
Houmous
10 Min
Houmous de petits pois et petits pains
3 Std. 10 Min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 Min
Risotto aux asperges
45min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1 Std.
Pesto au basilic
10 Min