
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 246 kcal / 1033.2 kJ
- Protein
- 8.2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto printanier
1hod.
Houmous
10min
Houmous de petits pois et petits pains
3hod. 10min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pesto d'épinards, pignons et feta
15min
Houmous de petits pois
55min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1hod. 30min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10min
Houmous de betterave
15min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Houmous classique ou à la betterave
10min
Pesto au basilic
10min