Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto d'épinards, pignons et feta
15 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Pesto classique au basilic
10 Min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 Min
Houmous
10 Min
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1 Std.
Pesto au basilic
10 Min