Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de petits pois surgelés, préalablement décongelés
- 60 g de feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
- 60 g de feuilles de menthe fraîche, et un peu pour la finition
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, et un peu pour la finition
- 400 g de ricotta fraîche
- flocons de sel, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1033.2 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 22.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto poivron rouge, noisettes et chèvre
15min
Gaspacho concombre-feta
10min
Houmous
10min
Pesto au basilic
10min
Gaspacho
12 godz.
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Pesto d'épinards, pignons et feta
15min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Pesto classique au basilic
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min