Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 600 g de potimarron (non pelé) en tranches de 5 mm d’épaisseur
- 1000 g d'eau
- 250 g de quinoa rouge
- 250 g de pommes, en lamelles
- 200 g de feta, en cubes
- cerfeuil frais, quelques pousses
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min
Salade de soba, brocoli, mangue, cajous et tofu
25 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 Min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Salade de boulgour, chou-fleur et brocoli en deux textures
1h 10min
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
30 min
Buddha bowl au boulgour, mangue, avocat et butternut
1h 45min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 Min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 Min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 min